Kurser- Google Analytics

Hem » Kurser- Google Analytics
Kurser- Google Analytics 2017-04-07T14:35:14+02:00

[av_two_third first]

[av_image src=’https://googleanalyticsutbildning.se/wp-content/uploads/2014/05/Google-analytics-kurser.png’ attachment=’3552′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=’no’]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Avantime har kurser, workshops och utbildningar inom Google Analytics, webbanalys och närliggande områden som passar alla typer av organisationer och företag. Vi erbjuder allt från öppna kurser till skräddarsydda och anpassade kurser samt workshops inom specifika områden.

Öppen grundkurs Google Analytics

En kurs för dig som inte är så van vid att arbeta med webbanalys och webbstatistikverktyget Google Analytics.

Mer om vår öppna grundutbildning i Google Analytics.

Avancerad kurs i Google Analytics

För dig som arbetat en del i Google Analytics och som vill gå vidare och arbeta med mer avancerade funktioner.

Mer om våra avancerade utbildningar i Google Analytics.

Anpassad kurs i Google Analytics

Här går du en kurs i Google Analytics med din trafikdata och får lära dig de delar som du har mest nytta av.

Mer om våra anpassade utbildningar i Google Analytics. Vi erbjuder även anpassade kurser i Piwik och Adobe Analytics.

Workshop – mätning via Google Tag Manager

Under denna workshop går vi igenom fördelar och nackdelar med Google Tag Manager (GTM). Vi går igenom GTMs för- och nackdelar och vad man ska tänka på vid skiftet till Google Tag Manager. Vi visar på exempel och går igenom systemets beståndsdelar. Mer om workshopen Mätning via Google Tag Manager.

Workshop – mål och nyckeltal

En workshop för er som har problem med att definiera vilka mål och nyckeltal som ni ska styra webbanalysarbetet efter. Vi jämför med liknande organisationer och identifierar det som är lämpligt för er. Mer om workshopen Mål och nyckeltal.

Workshop - Google Analytics på intranät

Kan man använda Google Analytics på ett intranät? Hur kan man få ut så mycket av Google Analytics som möjligt? Vad kan man mäta, vad får man mäta och vad bör man mäta? På workshopen går vi igenom hur man på bästa sätt arbetar med Google Analytics för att analysera trafiken på ett intranät. Mer om workshopen Google Analytics på intranät.

Workshop - val av webbstatistiksystem

En workshop för er som ännu inte valt system eller där ni har funderingar på att byta system. Vi jämför för- och nackdelar med olika webbstatistiksystem samt går igenom funktionalitet, licensmodeller etc. Mer om workshopen Val av webbstatistiksystem.

Workshop - verifiera data

Under denna workshop lära vi oss att verifiera den insamlade trafikdatan för att säkerställa att den är korrekt och går att lita på. Mer om workshopen Verifiera data.

Webbråd

Webbråden är kontinuerliga möten där vi med utgångspunkt i webbanalys optimerar er webbplats och digitala närvaro. Mer om webbråden.


[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue854′ font=’entypo-fontello’ title=’Ring gärna!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]

Vill du anmäla dig till våra utbildningar eller workshops? Eller har du några frågor? Använd vårt formulär eller ring vår webbanalyskonsult Erik Nettelbrandt på 0734-03 11 21.

[/av_icon_box]

[av_contact email=’erik.nettelbrandt@avantime.se’ button=’Skicka’ title=’Anmäl intresse’ sent=’Ditt meddelande har skickats in till googleanalyticsutbildning.se. Vi besvarar det så fort som möjligt!’ subject=’Intresseanmälan från googleanalyticsutbildning.se (kurser översikt)’ autorespond=’Hej!

Tack för visat intresse. Vi tar emot och går igenom ditt meddelande så fort som möjligt.

Med vänlig hälsning googleanalyticsutbildning.se’ captcha=”]
[av_contact_field label=’Namn’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[av_contact_field label=’E-post’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=”]
[av_contact_field label=’Ämne’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[av_contact_field label=’Meddelande’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=”]
[/av_contact]
[/av_one_third]