Anmäl dig till vår öppna Google Analytics (version Universal Analytics) kurs i formuläret nedan. Våra erfarna och pedagogiska instruktörer lär dig grunderna i webbanalys och Google Analytics under en effektiv och lärorik kursdag. Kursavgift 4 900 SEK exkl moms.

Om du har frågor om våra utbildningar eller workshops i Google Analytics är du varmt välkommen att ringa vår webbanalysinstruktör Erik Nettelbrandt på 0734-03 11 21.

Fyll i dina uppgifter för att anmäla dig till till vår populära Google Analytics grundkurs. Denna utbildning fokuserar på versionen Universal Analytics av Google Analytics. Om du istället vill gå kurs i den nya versionen av Google Analytics gå vidare till vår Google Analytics 4 kurs.

Fyll i namn och e-postadress, samt välj det datum som du vill gå kursen.

OBS! Fri ombokning vid uppskjutna kurstillfällen pga virussituationen.

  • Torsdag 7 jul

Kurskostnad 4 900 SEK (exkl moms).

Kurstillfällen hålls ”fysiskt” i centrala Stockholm normalt och mellan 9-16. Du väljer om du vill delta på plats eller på distans. Andra kursorter erbjuds som anpassad kurs.

Anpassade kurser utförs det datum som bestäms med uppdragsgivaren.

Jag är intresserad, men det är inte lämpligt med en anmälan just nu – påminn mig!

Så tycker tidigare elever

Google Analytics kurs, erfarna lärare

Kursinnehåll grundutbildning Google Analytics

Fler som vill gå kursen?

Om ni är flera från samma organisation som vill gå kursen kan det vara intressant att titta på en anpassad kurs i Google Analytics. Då sätter vi ihop ett kursinnehåll som passar er organisations behov och önskemål. Vi använder olika kursmoment från olika kurser här på webbplatsen och/eller från instruktörernas digra utbud av kursmaterial.

Rätt kunskapsnivå?

Det är många som går vår grundkurs i Google Analytics för att få bekräftat att det man kanske har lärt sig själv verkligen stämmer. Om du ändå känner att du kan det mesta av ovanstående punkter är det kanske mer intressant att titta vidare på våra fortsättningskurser inom Google Analytics och närliggande områden.

Google Analytics utbildning, erfarna webbanalyskonsulter är instruktörer