Anmäl ditt intresse för vår Google Analytics (version Universal Analytics) kurs i formuläret nedan. Våra erfarna och pedagogiska instruktörer lär dig grunderna i webbanalys och Google Analytics under en effektiv och lärorik kursdag. Kursen erbjuds som anpassad kurs.

Om du har frågor om våra utbildningar eller workshops i Google Analytics är du varmt välkommen att ringa vår webbanalysinstruktör Erik Nettelbrandt på 0734-03 11 21.

Fyll i dina uppgifter för att anmäla ditt intresse för vår Google Analytics grundkurs. Denna utbildning fokuserar på versionen Universal Analytics av Google Analytics. Om du istället vill gå kurs i den nya versionen av Google Analytics gå vidare till vår Google Analytics 4 kurs.

Kursen har länge funnits som öppen och schemalagd, men i och med att Universal Analytics stängs sommaren 2023 är det färre som vill gå den. Därför erbjuds kursen numera endast som anpassad, dvs anpassad för dig och ditt företag/organisation.

Jag är intresserad, men det är inte lämpligt med en anmälan just nu – påminn mig!

Så tycker tidigare elever

Google Analytics kurs, erfarna lärare

Kursinnehåll grundutbildning Google Analytics

Fler som vill gå kursen?

Om ni är flera från samma organisation som vill gå kursen kan det vara intressant att titta på en anpassad kurs i Google Analytics. Då sätter vi ihop ett kursinnehåll som passar er organisations behov och önskemål. Vi använder olika kursmoment från olika kurser här på webbplatsen och/eller från instruktörernas digra utbud av kursmaterial.

Rätt kunskapsnivå?

Det är många som går vår grundkurs i Google Analytics för att få bekräftat att det man kanske har lärt sig själv verkligen stämmer. Om du ändå känner att du kan det mesta av ovanstående punkter är det kanske mer intressant att titta vidare på våra fortsättningskurser inom Google Analytics och närliggande områden.

Google Analytics utbildning, erfarna webbanalyskonsulter är instruktörer