Det är ofta en hårfin skillnad mellan workshops och anpassade utbildningar. En anpassad utbildning har normalt ett mer utbildande syfte medan en workshop mer är av typen utredning/arbetsmöte. Workshops har dock normalt också inslag av utbildningskaraktär.

Avantimes erfarna webbanalyskonsulter och digitala marknadsförare hjälper dig att förstå, välja och komma vidare. Konsulterna har mångårig erfarenhet av webbplatser, digital marknadsföring, konvertering/optimering och webbanalys och har ställts inför många utmaningar tidigare. Med stor säkerhet har vi arbetat med något liknande förut.

I likhet med anpassade utbildningar kan workshops hållas på plats i uppdragsgivarens lokaler eller på något av Avantimes kontor i centrala Stockholm, Örebro eller Luleå. Workshops kan också hållas i digital form med en eller flera deltagare med på distans.

Här på webbplatsen presenterar vi några olika workshops inom webbanalys, Google Analytics och närliggande områden (se nedan). Om du har ett eget förslag på ett lämpligt workshopområde, hör av dig via formuläret här intill.