Anmäl dig till vår anpassade kurs i Matomo/Piwik genom att maila oss på [email protected]

Våra erfarna och pedagogiska instruktörer lär dig grunderna i webbanalys och Matomo/Piwik under en effektiv och lärorik kursdag.

Vår skräddarsydda kurs i Matomo/Piwik utformas efter din organisations verksamhet, krav och behov. Vi använder er trafikdata så att ni känner igen er och direkt kan dra korrekta slutsatser för att arbeta vidare.

Som komplement till anpassade kurser i Matomo Analytics som du kan anmäla intresse för i formuläret här intill så erbjuder vi numera även öppna och schemalagda kurser i Matomo Analytics. Mer allmän information om Matomo.

Många som är intresserade av Matomo Analytics har erfarenhet av Google Analytics och/eller andra webbstatistiksystem. Vi kan anpassa våra kurser även efter detta, där vi lyfter upp skillnader, samt både för- och nackdelar med respektive system. Vi kan belysa vad som finns i respektive system och vad som inte finns. Vi tar också upp sådant som finns i grundversionen av Matomo och vad som man behöver lägga till i form av plugins.

Vi har utbildningar som passar alla behov. Vi kan kombinera ihop kursmoment som anpassas efter din organisations behov och data. De öppna kurserna som beskrivs här på webbplatsen handlar om ett annat webbstatistiksystem, men motsvarande finns i de allra flesta fall även i Matomo. Instruktören kan ta fram ett förslag på lämpligt innehåll eller så kombinerar vi ihop de kursmoment som känns mest relevant för er organisation.

Hjälp med Matomo

Om du behöver stöd/hjälp med Matomo erbjuder vi förstås även detta i form av konsulttjänster.

Var hålls kursen?

Kursen kan hållas i era lokaler eller i våra lokaler i centrala Stockholm, Örebro eller Luleå (eller på annan valfri plats). Kursen kan också hållas digitalt med en eller flera deltagare spridda på olika platser.

Hur lång är kursen?

Omfattning i tid bestäms i samråd med uppdragsgivaren. Normalt är utbildningarna från en halvdag till två dagar, men flera andra möjligheter finns.

Vad kostar kursen?

Kostnaden beror av flera faktorer som till exempel var kursen ska hållas (restid, reskostnader, traktamente), hur många tillfällen, hur många elever, ev accessproblem, behov av förberedelser etc. Om du har frågor kring kostnader, fyll i formuläret så hjälper vi dig.

Påminnelse

Om det inte är aktuellt just nu med att skicka in en anmälan, använd vår påminnelsefunktion så återkommer vi till dig när du önskar.