Om Avantime

Hem » Kontakt » Om Avantime
Om Avantime 2019-04-17T19:37:32+02:00

Avantime Group AB är en ledande fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Luleå, Örebro och Kiev (Ukraina). Avantime har funnits i drygt 15 år och har sedan starten levererat effektiva och användarvänliga webbplatser, intranät och mobila tillämpningar.

De vanligaste plattformarna Avantime arbetar med är Episerver, SharePoint och WordPress samt mobila applikationer på iOS och Android.

Med fullservicebyrå menas att Avantime levererar allt från design och koncept via implementering och driftsättning till vidareutveckling, förvaltning och support. Vidare arbetar Avantime med olika former av trafikdrivande aktiviteter/digital marknadsföring (sociala medier, sökmotoroptimering, sökordsannonsering, e-postmarknadsföring, bannerannonsering etc.) samt webbanalys och optimering av webbplatser, kampanjer, intranät etc.

Det är den senare kategorin av konsulter som håller utbildningarna och kurserna inom Google Analytics som denna webbplats omfattar.

Mer om Avantime.

Om du vill ställa frågor om våra Google Analytics utbildningar och workshops använd vårt formulär eller ring vår webbanalyskonsult Erik Nettelbrandt på 0734-03 11 21.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande