Gå på¨våra öppna kurser och lär dig mer om det populära webbstatistiksystemet Google Analytics. Att en kurs är ”öppen” innebär att vi schemalägger kursdatum och att vem som helst kan anmäla sig till kursen. Vi erbjuder ett antal olika kurser i Google Analytics:

Vi begränsar alltid antalet elever vid varje tillfälle för att garantera att du hinner ställa dina frågor och vi hinner öva ordentligt på respektive område.

Våra erfarna instruktörer har arbetat med flera generationer av olika webbstatistiksystem. De delar med sig av sina erfarenheter om hur du kan arbeta med Google Analytics för att göra din webbplats och dina trafikdrivande aktiviteter mer effektiva. Du som har Google Analytics sedan tidigare arbetar med din egen trafikdata/statistik för högsta möjliga relevans i övningarna.

Fler anledningar till varför du ska gå våra Google Analytics utbildningar:

  • Engagerade instruktörer med mångårig erfarenhet som webbanalyskonsulter
  • Små grupper för att garantera mer tid för dig som elev
  • Workshopliknande utbildningsform, teori varvas med övningar
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Ni får chansen att öva med er egen data
  • Ställa hur många frågor ni vill
  • Lång erfarenhet som utbildningsföretag
  • Erfarnehet från utbildning från yrkeshögskolan och egen regi i drygt 10 år

Var hålls de öppna kurserna?

De öppna kurserna i Google Analytics (och kringliggande verktyg) hålls i Avantimes lokaler i centrala Stockholm. Vi håller till på Sibyllegatan 49, nära Östermalmstorg (adress Avantime Group AB, Sibyllegatan 49, 114 42 Stockholm). Du deltar på plats eller på distans, du väljer.

Anpassad kurs
Om ni är flera från samma organisation som vill gå kurs, eller om Stockholm är olämplig som kursort kan det vara intressant att titta på en anpassad kurs i Google Analytics. Vi kan då utforma en kurs som passar er organisations önskemål och behov. Vi kan plocka kursmaterial och innehåll från alla de kursmoment som presenteras här på webbplatsen (öppna  kurser, anpassade kurser och workshops). Som regel arbetar vi alltid med er trafikdata vilket gör utbildning mer relevant och spännande. Avantime har egna kontor i centrala Stockholm, Örebro eller Luleå så där kan vi erbjuda kurslokal, men självklart kan vi genomföra utbildningen på distans eller på plats hos er i era egna lokaler.