Skicka en intresseanmälan till vår öppna Google Analytics 4 kurs i formuläret nedan. Lär dig skillnaderna mellan ”gamla” Universal Analytics och ”nya” Google Analytics 4 under en fullspäckad och lärorik kursdag. Kursavgift 4 900 SEK exkl moms.

Om du har frågor om våra utbildningar eller workshops i Google Analytics 4 är du varmt välkommen att kontakta oss via mail [email protected]

Kurstillfällen hålls ”fysiskt” i centrala Stockholm normalt och mellan 9-16. Du väljer om du vill delta på plats eller på distans. Andra kursorter erbjuds som anpassad kurs.

Anpassade kurser utförs det datum som bestäms med uppdragsgivaren.

Jag är intresserad, men det är inte lämpligt med en anmälan just nu – påminn mig!

Så tycker tidigare elever

Google Analytics kurs, erfarna lärare

Kursinnehåll grundutbildning Google Analytics 4

Fler som vill gå kursen?

Om ni är flera från samma organisation som vill gå kursen kan det vara intressant att titta på en anpassad kurs i Google Analytics. Då sätter vi ihop ett kursinnehåll som passar er organisations behov och önskemål. Vi använder olika kursmoment från olika kurser här på webbplatsen och/eller från instruktörernas digra utbud av kursmaterial.

Rätt kunskapsnivå?

Det är många som går vår grundkurs i Google Analytics 4 för att få bekräftat att det man kanske har lärt sig själv verkligen stämmer. Om du ändå känner att du kan det mesta av ovanstående punkter är det kanske mer intressant att titta vidare på våra fortsättningskurser inom Google Analytics och närliggande områden.

Google Analytics utbildning, erfarna webbanalyskonsulter är instruktörer