Vill du anmäla dig till våra utbildningar eller workshops? Eller har du några frågor om webbanalys? Fyll i formuläret nedan eller maila oss på [email protected]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Meddelande

  Vad är Google Ads?

  Google Ads stod för nästan 75% av andelen användare av sökmotorer 2017. Det visar att det är på Google man hittar de flesta potentiella kunderna och det är med Google Ads du når dem. Google Ads erbjuder möjligheten att nå kunder både på Google, YouTube och via Gmail och ett jättenätverk av andra webbplatser och appar som är anslutna till Googles annonsplattform.

  Vad får jag lära mig?

  Våra professionella och erfarna instruktörer lär dig hur du använder Google Ads till fullo. Att använda Google Ads på rätt sätt gör att du optimerar både intäkter och besökare till dig webbsite.

  Anpassad efter era behov

  Den anpassade kursen i Google Ads är formad efter din organisations verksamhet, krav och behov. Om ni har, så använder vi er annonsdata så att ni känner igen er och direkt kan dra korrekta slutsatser för att arbeta vidare.

  Innehåll i kursen anpassas efter era behov. Ett förslag presenteras nedan.

  Var hålls kursen?

  Kursen kan hållas i era lokaler eller i våra lokaler i centrala Stockholm, Örebro eller Luleå (eller på annan valfri plats). Kursen kan också hållas digitalt med en eller flera deltagare spridda på olika platser.

  Hur lång är kursen?

  Omfattning i tid bestäms i samråd med uppdragsgivaren. Normalt är utbildningarna från en halvdag till två dagar, men flera andra möjligheter finns.

  Vad kostar kursen?

  Kostnaden beror av flera faktorer som till exempel var kursen ska hållas (restid, reskostnader, traktamente), hur många tillfällen, hur många elever, ev accessproblem, behov av förberedelser etc. Om du har frågor kring kostnader, fyll i formuläret så hjälper vi dig.

  Påminnelse

  Om det inte är aktuellt just nu med att skicka in en anmälan, använd vår påminnelsefunktion så återkommer vi till dig när du önskar.

  Vad tycker tidigare elever?

  Öppna och anpassade kurser i Google Analytics
  Kurser i Google Analytics

  Kursinnehåll Google Ads