Anpassad kurs Google Ads/Google Adwords

Hem » Anpassade kurser i webbanalys » Anpassad kurs Google Ads/Google Adwords
Anpassad kurs Google Ads/Google Adwords 2018-07-27T08:50:40+00:00

Vill du anmäla dig till våra utbildningar eller workshops? Eller har du några frågor om webbanalys? Använd vårt formulär här intill eller ring vår webbanalysexpert Erik Nettelbrandt på 0734-03 11 21.

Fyll i intresseformuläret nedan för att fråga om/boka den anpassade kursen Google Ads/Google AdWords.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Meddelande

Vad är Google AdWords (Google Ads)?

Google AdWords stod för nästan 75% av andelen användare av sökmotorer 2017. Det visar att det är på Google man hittar de flesta potentiella kunderna och det är med Google AdWords du når dem. Google Ad erbjuder möjligheten att nå kunder både på Google, YouTube och via Gmail och ett jättenätverk av andra webbplatser och appar som är anslutna till Googles annonsplattform.

Vad får jag lära mig?

Våra professionella och erfarna instruktörer lär dig hur du använder Google Ads/Google AdWords till fullo. Att använda Google AdWords på rätt sätt gör att du optimerar både intäkter och besökare till dig webbsite.

Anpassad efter era behov

Den anpassade kursen i Google Ads är formad efter din organisations verksamhet, krav och behov. Om ni har, så använder vi er annonsdata så att ni känner igen er och direkt kan dra korrekta slutsatser för att arbeta vidare.

Innehåll i kursen anpassas efter era behov. Ett förslag presenteras nedan.

Var hålls kursen?

Kursen kan bedrivas i era lokaler eller i våra lokaler i centrala Stockholm (eller annan valfri plats).

Hur lång är kursen?

Omfattning i tid bestäms i samråd med uppdragsgivaren. Normalt är utbildningarna från en halvdag till två dagar, men flera andra möjligheter finns.

Vad kostar kursen?

Kostnaden beror av flera faktorer som till exempel var kursen ska hållas (restid, reskostnader, traktamente), hur många tillfällen, hur många elever, ev accessproblem, behov av förberedelser etc. Om du har frågor kring kostnader, fyll i formuläret så hjälper vi dig.

Så tycker tidigare elever

Öppna och anpassade kurser i Google Analytics
Kurser i Google Analytics

Kursinnehåll Google Adwords (Google Ads)