Vill du anmäla dig till våra utbildningar eller workshops? Eller har du några frågor om webbanalys? Fyll i formuläret nedan eller maila oss på [email protected]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Meddelande

  Vår anpassade kurs där vi kombinerar den viktiga trafikkällan organiskt sök med uppföljning av sökmotoroptimeringsarbetet via Google Analytics har varit eftertraktad länge.

  Kursen ger dig en grundläggande förståelse för sökmotoroptimeringsarbete. Vi fokuserar sökmotoroptimeringsdelen där den gör mest nytta, på det redaktionella arbetet, on site optimization. Det vill säga vi övar och går igenom teorin för hur man ska arbeta som redaktör och innehållsskapare.

  Anpassad efter era behov

  Den anpassade kursen är formad efter din organisations verksamhet, krav och behov. Vi använder er trafikdata så att ni känner igen er och direkt kan dra korrekta slutsatser för att arbeta vidare.

  Innehåll i kursen anpassas efter era behov. Ett förslag presenteras nedan.

  Var hålls kursen?

  Kursen kan hållas i era lokaler eller i våra lokaler i centrala Stockholm, Örebro eller Luleå (eller på annan valfri plats). Kursen kan också hållas digitalt med en eller flera deltagare spridda på olika platser.

  Hur lång är kursen?

  Omfattning i tid bestäms i samråd med uppdragsgivaren. Normalt är utbildningarna från en halvdag till två dagar, men flera andra möjligheter finns.

  Vad kostar kursen?

  Kostnaden beror av flera faktorer som till exempel var kursen ska hållas (restid, reskostnader, traktamente), hur många tillfällen, hur många elever, ev accessproblem, behov av förberedelser etc. Om du har frågor kring kostnader, fyll i formuläret så hjälper vi dig.

  Påminnelse

  Om det inte är aktuellt just nu med att skicka in en anmälan, använd vår påminnelsefunktion så återkommer vi till dig när du önskar.

  Vad tycker tidigare elever?

  Kursinnehåll Sökmotoroptimering (SEO) och uppföljning via Google Analytics